Select Page

Leto 2020 je svet zajela Korona, bolezen, ki je nismo poznali. Začela se je februarja in se hitro širila. Veliko ljudi se je z njo okužilo in tudi umrlo. Število okuženih je naraščalo in dober mesec pozneje smo imeli učenci od petega razreda dalje pouk na daljavo.

Trajal je 4 mesece. V tem času sem se naučila, kako se uporablja različne računalniške programe. Naučila pa sem se tudi veliko matematike, katero smo jemali v šoli pred korono. Imeli smo veliko zomov, da bi nadoknadili učno snov. Delali smo v spletni učilnici Arnes, ki pa se je zaradi preobremenitve sesula. V tem času smo si pomagali s spletno pošto. Že po nekaj dneh so spletne učilnice pričele delovati. Ob ponovnem prihodu v šolo so nas čakale tako ustne kot pisne ocene.

Čeprav smo imeli pouk na daljavo, so nam učiteljice in učitelji razlagali snov tako, da sem jo razumela. Učiteljica za matematiko in slovenščino sta razlagali snov in nam dajali tudi razlago na spletu, za matematiko pa smo imeli na voljo tudi spletno knjigo, ki jo je pripravila učiteljica.

Špela Kapš, 6. b

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)