Select Page

V letu 2020 je izbruhnila Corona, življenje od takrat se je zelo spremenilo, število okuženih ljudi je drastično naraščalo. Zaradi naše varnosti smo se začeli šolati preko online šole.

Online šola je v prvem lockdownu trajala 2 meseca, šolanje pa je bilo drugačno kot v letu 2021.  Vse delo smo imeli v spletnih učilnicah in nismo imeli nobenih zoomov, v letu 2021  pa smo imeli več zoomov in šolanje je bilo veliko lažje.

V času Corone sem se naučila veliko uporabnih stvari, ena od njih je organiziranje časa oz. učenja, imela sem več časa zase in za stvari ki jih rada počnem. V času Corone  sem imela več časa za sprehode oz. zunanje aktivnosti. Všeč mi je bilo, da sem si lahko organizirala čas za učenje in delo, ki sem opravila hitreje kot bi pa v šoli.

Najboljše v tem letu so bile novosti, ki sem se jih naučila med Corona virusom oz. med online šolo. Najslabše pa je bilo, da sem od časa do časa izgubila motivacijo in sem se morala več naučiti sama zaradi pomanjkanja razlage.

Drugače pa je bilo vse OK med časom šole na daljavo, šola na daljavo je imela dobre in slabe stvari. Večinoma mi je bila všeč.

 Tjaša Tomašič, 6. b

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)