Select Page

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Poletne počitnice se končujejo in ponovno se odpirajo šolska vrata.

V ponedeljek, 3. 9. 2018, je prvi šolski dan. Pouk se bo ta dan začel ob 8.20 za učence od 2. do 9. razreda. Avtobusi bodo z začetnih postaj odpeljali po spodnjem razporedu. Prvi dan bomo imeli štiri ure pouka – do 11.55 in nato še kosilo. Učenci morajo imeti s seboj šolske copate, torbo, zvezek za obvestila in pisalo. V šoli bodo imeli malico, za prijavljene učence bo kosilo. Podaljšanega bivanja ta dan ne bo. Odhod avtobusov izpred šole bo ob 13. uri.

Učenci prvih razredov in njihovi starši se bodo ob 9. uri zbrali v šolski jedilnici, nadaljevali delo v učilnicah ter zaključili ob 11. uri in s starši odšli domov.

V letošnjem šolskem letu bomo sedme šolske ure končali ob 14. 30. Zato bodo odhodi avtobusov ob 14.40.

Prevozi v ponedeljek, 3. 9. 2018, prvi šolski dan v šolo:

  1. relacija ob 7.50: Straža – Polje – Gaberje (zavije desno skozi Sotesko, ustavi pri hišni številki 8 in na križišču pri kapelici) – Soteska (na običajnem mestu) – Loška vas – Podhosta (ustavi pri hišni številki Podhosta 21a in nato še pri spomeniku) – šola
  1. relacija ob 7.50: Kočevske Poljane (skozi vas) – odcep za Grič – Podturn – Obrh – Suhor – šola
  1. relacija ob 7.50: Vaška cesta -Uršna sela – Dobindol – Gorenje Sušice – Dolenje Sušice – šola
  1. relacija ob 7.40: Selišče – Bušinec – Cerovec – Občice – šola (Zaradi popolne zapore lokalne ceste na relaciji Cerovec – Grič, izvajanje gradbenih del v sklopu projekta Oskrba s pitno vodo, se bo avtobus s Cerovca vračal skozi Dolenjske Toplice v Občice kot v lanskem šolskem letu.)

Iz šole bodo vsi avtobusi na istih relacijah kot zjutraj odpeljali ob 13. uri.

Starši, bodite še posebej pozorni na prometno varnost otrok v okolici šole. Ob prihodu avtobusov ne parkirajte na obračališču. Otrok ne spuščajte iz avtomobilov na nasprotni strani ceste.

Prilagamo vozni red šolskih prevozov, ki velja od 4. 9. 2018.

Otroci naj bodo na postajah vsaj pet minut pred odhodom avtobusa, ker avtobus na postajališčih ne bo čakal.

Ravnateljica

Maja Bobnar, prof.

(Skupno 150 obiskov, današnjih obiskov 1)