Select Page

SEZNAM UČBENIŠKIH GRADIV ZA ŠOLSKO LETO 2022/2023

Objavljamo seznam učbeniških gradiv, ki jih bo vaš otrok potreboval za nemoteno delo pri pouku in ostalih dejavnostih v šolskem letu 2022/2023. Seznam delovnih zvezkov vsebuje tudi EAN kode. Za obvezne izbirne predmete (OIP) in neobvezne izbirne predmete (NIP) kupite le tista gradiva, katere predmete bo otrok obiskoval.

Vsi učenci naše šole bodo dobili učbenike iz šolskega učbeniškega sklada brezplačno, tudi za OIP in NIP. Učenci 1., 2. in 3. razreda bodo dobili v šoli vsa gradiva brezplačno, razen šolskih potrebščin, ki jih kupite sami. Ob koncu šolskega leta pa bodo morali učenci učbenike vrniti. Za poškodovan ali uničen učbenik bomo zaračunali odškodnino.

Vam preostane le še nakup delovnih zvezkov za učence od 4. do 9. razreda, in tistih potrebščin s seznama za učence 1. do 9. razreda, ki jih otrok nima.

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov ter ostalih potrebščin v šolskem letu 2022/2023

Prilagamo vam še povezave do elektronskih naročilnic različnih ponudnikov učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za učence:

   KODA ŠOLE DZS: 5086370           Mladinska knjiga – SEZNAM UČBENIKOV IN DELOVNIH ZVEZKOV, Šolski katalog 2022/23 – Prelistaj me >>

 

 

 

 

Nakup na teh povezavah vas nikakor ne obvezuje, saj lahko vse potrebno kupite kjerkoli. V tem primeru si lahko le ogledate seznam potrebnega, ki se vam odpre takoj po vstopu na spletno mesto zgoraj navedene povezave.

(Skupno 2.412 obiskov, današnjih obiskov 1)