Select Page

MEDNARODNI PROJEKTI 2020/2021

eTwinning

Vodja projekta: mag. Urška Bučar

eTwinning je akcija programa Erasmus+, ki jo usklajuje Evropsko šolsko omrežje v imenu Evropske komisije. Namenjena je podpori in spodbujanju uporabe sodobnih informacijsko komunikacijskih tehnologij (IKT) v izobraževanju na ravni vrtcev, osnovnih in srednjih šol. Cilj eTwinning projektov je vzpostavitev neformalnih partnerstev in projektov ter sodelovanja med evropskimi šolami na kateremkoli predmetnem področju. 

Ob koncu šolskega leta 2019/2020 smo ponovno potrdili naslov eTwinning šole. Smo ena od 11 slovenskih šol, ki se lahko pohvali s tem nazivom.

V šolskem letu 2020/2021 bomo spletne učilnice TwinSpace, ki jih nudijo eTwinning projekti, izkoristili za vodenje in diseminacijo obeh mednarodnih Erasmus projektov. Vzpostaviti bomo poskušali še druge priložnostne projekte, ki bodo temeljili na delu z nadarjenimi in obravnavi  različnih vsebin iz pouka in vsakdanjega življenja. Učitelji se bomo glede na lastne interese udeleževali različnih izobraževanj, ki nam jih bo ponujal portal eTwinning.

 

(Skupno 484 obiskov, današnjih obiskov 1)