Select Page

Spoštovani starši in učenci

V ponedeljek, 1. 9. 2014, je prvi šolski dan. Pouk se bo ta dan začel ob 8.00 za učence od 2. do 9. razreda. Avtobusi bodo z začetnih postaj odpeljali ob 7.30. Prvi dan bo 4 ure pouka – do 11.50. Učenci morajo imeti s seboj šolske copate, šolsko torbo in peresnico. V šoli bodo imeli malico, kosila ta da ne bo, ravno tako ne bo podaljšanega bivanja. Odhod avtobusov izpred šole bo ob 12.00.

Učenci prvih razredov in njihovi starši pa se bodo ob 8.30 zbrali v šolski jedilnici, potem pa z delom nadaljevali v učilnicah ter zaključili ob 10.30 in s starši odšli domov.

Prevozi v ponedeljek, 1.9.2014, na prvi šolski dan v šolo:
  1. relacija ob 7.30: Straža – Polje – Gaberje – Soteska – Loška vas – Podhosta – šola
  2. relacija ob 7.30: Stare Žage – Občice – Kočevske Poljane – Podturn – Obrh – Suhor – šola
  3. relacija ob 7.30: Uršna sela – Dobindol – Gorenje Sušice – Dolenje Sušice – šola
Iz šole bodo vsi avtobusi (na istih relacijah kot zjutraj) odpeljali ob 12.00.

Vsi starši bodite še posebej pozorni na prometno varnost svojih otrok v okolici šole (v času prihoda avtobusov ne parkirajte na obračališču, ne spuščajte otrok iz avtomobilov na nasprotni strani ceste, bodite pozorni tudi na druge otroke). Upoštevajte navodila pri parkiranju.

Počitnice se iztekajo, začenja se pouk in delovni dnevi. V novem šolskem letu želim vsem veliko uspehov in dobro medsebojno razumevanje. Se vidimo 1. septembra.

Maja Bobnar, prof. ravnateljica

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)