Select Page

V četrtek, 15. 9. 2016, bomo imeli naravoslovni dan z naslovom POKLICI. Obiskali bomo kreativno otroško mesto Minicity Ljubljana.

»Minicity Ljubljana je mesto v malem. V njem otroci čas preživljajo v več kot 30 igralnih enotah, ki predstavljajo poklice in dejavnosti, ki jih opravljamo v vsakdanjem življenju. Otrokom so na voljo edinstveni igralni rekviziti in didaktične igre ter programi, ki jih pripravlja ekipa strokovnjakov s področij pedagogike in psihologije. Otroci spoznajo svoj sanjski poklic (in druge poklice), tako da ga dejansko opravljajo v pomanjšani različici resničnega mesta.« Več o centru Minicity si lahko preberete na spletni povezavi http://minicity.si/ponudba/kaj-bos-ko-bos-velik-a.

Učenci ta dan v šolo pridejo do 7.20 (s prvim avtobusom ali pa jih starši pripeljete pravočasno). Ob 7.25 bomo odšli z avtobusom v Ljubljano, izpred centra pa se bomo odpeljali predvidoma ob 12.15. Bodite točni, ker smo z našim obiskom vezani na točen čas rezervacije.

S seboj bomo imeli šolsko malico, vrnili se bomo na kosilo. V mini nahrbtniku imajo učenci ta dan šolske copate, peresnico in zdrav prigrizek ter pijačo.

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)