Select Page

Te dve leti sta bili najhujši dve leti mojega življenja.

Imel sem slabe ocene, slabe odnose s prijatelji praktično vse je bilo slabo. Nekaj časa (približno en mesec) sem bil v taki depresiji, saj sem mislil, da se ne bomo nikoli več družili s prijatelji.

Meni se zdi, da je korona prinesla tudi nekaj dobrih stvari, da se je zaprla največja ozonska luknja (Kitajska). V tem času sem imel tudi malo odmora od realnega sveta. Lahko sem si vzel čas zase.

Korona je prinesla tudi zelo veliko slabosti npr. imeli smo šolo na daljavo in nikakor nisem imel volje za delo. Veliko mojih sošolcev v času na daljavo ni naredilo polovico nalog. Po nekaj mesecih smo prišli za nekaj časa v šolo in se kmalu vrnili k delu na daljavo.

Vse se je začelo leta 2020 in ni jasno še kdaj se bo končalo, ampak jaz predvidevam da se bo končalo leta 2021. Vsak dan življenja je drugačen. Povsod kamor grem, si moram nadeti masko- v trgovini, v šoli itd. Še posebej me je motila policijska ura, saj se nisem mogel družiti s prijatelji.

Na delu na daljavo mi je bil najtežji predmet matematika, saj nisem skoraj nič razumel. Ampak tako ali tako nisem skoraj nič razumel ob delu na daljavo, rezultati pa so slabe ocene.

To leto mi je res spremenilo življenje.

Matic Udovič, 6. b

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)