Select Page

Korona nam je letošnje leto res zmešala štrene, nekaterim bolj, drugim manj. Danes vam bom predstavila mojo zgodbo, opisala mojo izkušnjo v letu 2020/2021 (koronskem letu).

  1. Kaj me je naučila korona?

Na začetku sem imela korono za hec. Nekega dne pa so moji starši, sestra, nato še jaz zboleli za corona virusom. Tedaj sem ugotovila, da to ni več tako velik hec. Naučila me je, da s tem, ko nosimo maske  pomagamo sebi in vsem okoli nas.

  1. Kaj mi je najboljše in najslabše?

Ko smo pričeli s poukom na daljavo, sem bila zelo žalostna. Vedela sem, da se ne bom mogla videvati s prijatelji, po drugi strani pa vesela, ker sem vedela, da bomo imeli manj ocen.

  1. Kaj sem doživela?

V letošnjem leto sem doživela rekord biti doma brez stikov s sorodniki in prijatelji. Ko smo imeli korono smo bili z družino ˝zaprti˝ v hiši.

  1. Kako je biti letos učenec?

V resnici je vsega manj in je lažje. Po drugi strani smo se letos naučili zelo malo. Spoznali smo nove učitelje in nove sošolce. Dobili smo tudi nekaj novih predmetov in tam mi je najtežje. Na splošno pa je bilo letošnje leto zanimivo in poučljivo.

  1. Nekaj o koroni

Korona nas je ujela leta 2019. Veljati je začelo veliko različnih ukrepov. Eden izmed katerih sem si ta čaqs najbolj zapomnila, je pouk na daljavo.

 Meta Hönigman, 6. b

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)