Select Page

Ko je tudi naši državi leta 2020 oblast prevzel virus, se je vsem življenje obrnilo na glavo. Ta virus je bil Covid-19. Kmalu smo bili doma in začeli smo preživljati prvo šolo na daljavo.

Ta je trajala tri mesece in bilo je šele uvod v kasnejše dogodke. Pri pouku smo delali sami brez zoom-ov. Po prihodu v šolo, je pouk trajal še en mesec, nato pa so nastopile počitnice.

Po počitnicah smo se vrnili v šolo. Tam smo bili slaba dva mesca, nato pa spet na daljavo. Tokrat smo že imeli izkušnje od prejšnjega šolskega leta na daljavo, dodali smo še video konference (zoome). Od začetka smo imeli po dva zooma na dan, ob koncu pa že po pet. Tokrat smo bili doma 4 mesece.

Po koncu te šole na daljavo smo mislili, da je vsega konec, a nam  virus ni prizanesel in v šoli smo bili le slab mesec, preden smo spet šli za en teden domov–na daljavo.

In tako smo zdaj v šoli, z maskami in v upanju, da se nam izkušnja ne ponovi. A smo od šole na daljavo vsaj nekaj odnesli, to je bilo nekaj znanja o računalnikih in spletnih medijih.

 Noel Jug, 6. b

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)